Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Pești august 2018

Pești august 2018

HOROSCOP PESTI AUGUST 2018

Atentie la incidente, agitatie, epuizare, calatorii, rabufniri, tensiuni cu rude, colegi sau prieteni

 

Pana pe 15, in special pe 1 si 2, ai grija la incidente neprevazute, insomnie, epuizare psihica, agitatie, graba, impulsivitate, irascibilitate si dificultati de comunicare. Oricum, de pe 7 pana la sfarsitul anului esti mai putin haotic si imprastiat in gandire si in relatia cu cei apropiati, iar de luna ce vine poti aborda o noua atitudine fata de eliminarea dependentelor si imbunatatirea psihicului.

Din 7, o luna esti mai pasional si poti obtine usor resurse externe ca sa te redresezi pe plan afectiv si material. Pe 8, daca gasesti solutii inventive, chiar iti sunt favorizate legaturile de suflet, relatiile intime si veniturile confidentiale, neoficiale, actiunile de regenerare psihica si financiara, si gasirea unor noi surse de finantare. In schimb pe 10 si pe 26 ai grija la tensiuni in intimitate si cu prietenii, blocaje legate de bani sau bunuri la comun, afaceri sau proiecte de parteneriat.

Tot ziua de 7 iti poate aduce dificultati legate de serviciu, relatia cu strainatatea, calatorii la distanta, educatie sau actiuni legale. In special pe 9, dar si pe 11 si 28, poti obtine noi informatii si perspective asupra acestor lucruri, insa ai grija la exagerari, excese, epuizare fizica si supraevaluari. Pana pe 19 inca mai poti revizui mentalitatea si interesele legate de serviciu, sanatate si rutina zilnica.

Din 13 in 27 ai ocazia sa reevaluezi initiativele fata de viitor, prieteni, colectivitate, afaceri si proiecte ample, iar incepand cu 23, o luna te implici total in viata de cuplu, asocieri, parteneriate, relatiile personale, contracte, procese si aplanari de conflicte. Mai mult, in jur de 25-27 august ai sansa de a pune bazele unor proiecte de uniune sau colaborare, prin care sa poti imbunatati relatiile de orice fel, cu cei apropiati, rudel sau prieteni, sa semnezi contracte de asociere, sa iti cresti popularitatea si sa te implici in actiuni sociale, grupari, organizatii, parteneriate de viata sau afaceri.

In plus, in jur de 19 poti avea un succes legat de progresul propriu, studii, perfectionare, procese, turism, spiritualitate, calatorii la distanta, iar din 23 pana la sfarsitul lui septembrie, poti gasi solutii pentru schimbarile necesare referitoare la evolutia personala si profesionala, educatie, drumuri lungi, strainatate, activitati sociale si proiecte de viitor.

Profita de aceasta luna pentru a-ti schimba locul de munca sau macar atitudinea fata de serviciu, pentru a adopta un nou regim de viata, pentru a incepe un nou tratament medical, pentru a initia noi asocieri si colaborari, si noi activitati impreuna cu partenerul!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.