Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Pești august 2017

Pești august 2017

HOROSCOP PESTI AUGUST 2017

Atentie la cheltuieli, despartiri, pierderi, tensiuni cu copiii, prietenii si persoana iubita

Incepand din 3, pana la sfarsitul anului te potolesti cu cheltuielile impulsive si devii mai rational cu privire la economie si cumpatare. Incearca sa iti urmezi intuitia cu privire la investitii pe termen lung. Pe 4 atentie la scaderea popularitatii, pierderi de situatii, despartiri si situatii de criza.

Ziua de 12 te face sa intelegi mai bine cum te percepe lumea si cum ar trebui sa te exprimi ca sa castigi din propriile talente, arta si creativitate. Pe 13 poti vedea ce greseli ai facut referitor la cariera, imaginea publica si ascensiunea ta sociala, si poti lua o decizie pe plan profesional. De pe 13 pe 31 iti revizuiesti atitudinea in cuplu si fata de cei cu care intri in contact, iar de pe 31 pe 5 atitudinea fata de serviciu si sanatate. Pe 15 si 17 incearca sa impaci prietenia, iubirea si pasiunea.

Pe 21 si 22 poti sa gasesti o noua metoda de a gestiona banii si resursele prin organizare, spirit practic si autocontrol. Din 23, pentru o luna te preocupa casnicia, colaborarea si asocierile. Pe 24 ai grija la cheltuieli pe distractii sau cu copiii. Din 25 devii matur si intelept cu privire la cariera, aspiratii sociale si imagine publica. Din 26, pentru o luna poti obtine salariu mai mare si conditii mai bune la serviciu. Pe 27 iti sunt benefice pe plan financiar deciziile de schimbare a profesiei.

Profita de aceasta luna pentru a-ti schimba locul de munca sau macar atitudinea fata de serviciu, pentru a adopta un nou regim de viata si pentru a incepe un nou tratament medical!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.