Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Pești aprilie 2019

Pești aprilie 2019

HOROSCOP PESTI APRILIE 2019

Tendinte generale: In primele trei saptamani inca te mai ocupi de organizarea finantelor, obtinerea veniturilor proprii, investitii, cresterea nivelului de trai, economie, acumularea si stabilizarea materiala. Luna Noua din 5 iti aduce ocazia unui nou inceput, insa pe 10 si 13 actiunile ti-ar putea fi limitate cumva datorita unor cunostinte, grupari, proiecte sau parteneriate de afaceri. Pe 14 ai putea avea un succes legat de cariera, statutul social sau profesional, si ai ocazia sa intelegi mai bine cum sa evoluezi. Chiar daca din 20 nu te mai implici direct, inca vreo trei, patru saptamani, din punct de vedere mental, al intereselor, relatiilor si castigurilor, ramai tot in zona lucrurilor legate de bani, acumulare, posesiuni si confort, prin tot felul de intalniri, activitati de comunicare si socializare.

Din 20, o luna te preocupa lucrurile legate de educatie, aflarea informatiilor, noi mentalitati, socializare, comunicare, acte de semnat, relatia cu anturajul, rudele si prietenii, tranzactii, schimburi si miscari de bunuri sau idei. In jur de 23 pot avea loc evenimente bruste, neprevazute si iesite din comun, ce pot aduce surprize atat placute, cat si dificile. Atentie la accidente si persoane apropiate.

De pe 10, pana in august ai o perioada de reevaluare a progresului si tendintelor de crestere referitor la reputatia si renumele tau, imaginea publica, statutul social, viata sociala si profesionala, cariera, obiectivele tale in viata si relatia cu autoritatile. Se poate sa aiba loc dificultati, iar succesul si castigul sa fie doar teoretice. Incearca sa-ti ajustezi judecata si principiile.

Poti avea succes in: ceea ce priveste viata personala, identitatea, integritatea si imaginea ta, vitalitatea, comportamentul, exprimarea, infatisarea si modul in care te prezinti in fata celorlalti.

Referitor la comunicare, intalniri si reuniuni, pe 2 iti sunt favorabile inspiratia, intuitia si gandirea pe baza de simtire, dar ai grija la impresionabilitate, perceptii gresite si neclaritati. Zilele de 7 si 10 sunt bune pentru planuri si strategii pe termen lung. Pe 12 pot exista dificultati datorate unor noi perspective sau informatii, care insa te pot ajuta sa te adaptezi si sa-ti reevaluezi crezurile.

Din punct de vedere al succesului personal sentimental si financiar, pe 10 poti avea una din cele mai fascinante zile din an, plina de senzatii sublime, frumusete si magie, dar ai grija la idealism, inselatorii, amagiri si iluzii. Ziua de 12 este buna pentru asocieri si stabilitate, iar 15 pentru intalniri pasionale. Pe 16 evita cheltuielile extravagante, fii cumpatat, in limita legii si moralitatii.

Concentreaza-te pe: cercul de cunostinte, colectivitate, grupari, asociatii, organizatii, corporatii, popularitate, proiecte de viitor, tranzactii si afaceri la scara larga. In general pot avea loc evenimente importante care sa schimbe cursul vietii tale, si acum, dar si in mai. Pe de o parte este vorba despre invatarea unor lectii de viata, maturizare si responsabilitate, iar pe de alta parte despre desfiintarea unor obiceiuri, situatii sau relatii, pentru a face loc unora noi. Ambele tendinte, incepand de la sfarsitul lunii, pentru 5 luni iti dau ocazia sa revezi decizii mai vechi, sa intelegi cum sa administrezi mai bine ceea ce ai, sa fixezi anumite scopuri si sa te pregatesti de o reconstructie din temelii.

Atentie la: ultimile zile din luna, cand pot avea loc dezamagiri, confuzii, incidente, scandaluri sau zvonuri legate de activitati casnice, familie, camin, proprietati imobiliare, situatia locativa, parinti, originile tale, viata intima si acoperirea necesitatilor de baza. La Luna Plina de pe 19 ai grija la incidente, rabufniri emotionale, crize de gelozie si aflarea unor secrete.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.