Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Pești aprilie 2018

Pești aprilie 2018

HOROSCOP PESTI APRILIE 2018

Atentie la cheltuieli, blocaje in afaceri si tensiuni cu prietenii

 

In prima zi a lunii ai grija la investitii neverificate si cheltuieli impulsive, iar pe 4, 5, 11 si 25 si la blocaje financiare, proiecte de anvergura nerealiste, tensiuni cu prietenii si partenerii de afaceri.

Pe 2 atentie la dificultati in relatiile sociale si amicale. Pe 14 poti gasi solutii pentru schimbari necesare referitoare la evolutia personala si profesionala, educatie, calatorii, strainatate si proiecte de viitor. Incepand cu 18 si mai clar din 22, pana in septembrie revin insa teme mai vechi ce tin de prieteni, colectivitate, actiuni sociale si de intrajutorare, afaceri si proiecte la scara larga, ce te indeamna sa iti reanalizezi atitudinea, sa revezi greselile pe care le-ai facut si sa gasesti modalitati prin care sa recapeti controlul asupra acestor lucruri. Pe 24 si 26 chiar ai ocazia sa iti canalizezi energia si actiunile catre o transformare drastica, iar deciziile din 29 pot avea urmari pe termen lung.

Din 5, pentru doua saptamani iti sunt favorizate intalnirile, relatiile de orice natura, legaturile cu anturajul, rudele si cei apropiati, beneficiile din farmecul propriu, exprimare, infatisare, comert, comunicare, afaceri si proiecte de anvergura, in special pe 7, 11, 12, 14 si 17. Pe 17 incearca totusi sa nu te imprastii in prea multe directii si sa scapi din vedere imaginea de ansamblu.

Pana pe 15 inca mai poti sa iti revizuiesti resursele, veniturile si cheltuielile, iar incepand de atunci iti revine interesul pentru investitii, castiguri materiale, economie si confortul personal, si pentru inca o luna te preocupa gestionarea finantelor, nivelul de trai si acumularea materiala. Tot in aceasta privinta, pe 18 poti avea parte de evenimente neasteptate si surprinzatoare.

De pe 20, pentru o luna esti activ, sociabil, comunicativ si foarte ocupat, implicat in tot felul de schimburi si miscari de idei, de informatii sau bunuri. Din 24, aproape o luna ti se pot imbunatati relatiile cu familia, iti poti infrumuseta caminul si iti sunt favorizate castigurile din imobiliare.

Profita de aceasta luna pentru a initia noi planuri financiare, pentru a face noi investitii, pentru a incepe sa fii mai eficient decat pana acum, pentru a adopta o noua atitudine referitoare la cunoastere, socializare si comunicare, si la interactiunea cu cei din jurul tau!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.