Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Pești aprilie 2017

Pești aprilie 2017

Atentie la finante, cariera, prieteni si parteneri de afaceri

 

Pe 3 incepi sa iti revizuiesti comportamentul. Pe 6 revin teme mai vechi ce tin de cariera si statut profesional. De pe 10 iti reanalizezi modul de a socializa, iar din 20 finantele. Tot din 20 iti reconsideri si prieteniile, afacerile si planurile de viitor.

Pe 6 te poti afirma in colectivitate cu succes. Incepand din 15 iti revine sarmul si sociabilitatea. Pe 17 ai sansa de a face o buna impresie oriunde mergi, iar deciziile pe plan financiar pot include o reorientare profesionala. Incepand din 19 devii mai sociabil si interactionezi mai mult cu cei din jurul tau. Din 21 actionezi concret in privinta renovarii sau a impacarii cu familia si parintii. Pe 24 iti revizuiesti directia pe plan profesional si in cariera.

Ai grija pe 7 si pe 9 la cheltuieli nejustificate, iar pe 8 si 21 la atitudine si autoritati. Pe 28 incearca sa nu cheltuiesti deloc, poate doar pe un bilet la loterie.

Profita de aceasta luna ca sa adopti o noua atitudine referitoare la sociabilitate si comunicare, un nou mod de a interactiona cu cei din jurul tau!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.