Home / Horoscop saptamanal / Pești 9-15 septembrie 2019

Pești 9-15 septembrie 2019

HOROSCOP PESTI 9 – 15 SEPTEMBRIE  2019

Pana sambata inca te mai indrepti cu toate fortele catre lucrurile ce tin de relatiile personale, contactul direct cu ceilalti, cuplu, casnicie, uniuni, asocieri, contracte, procese, colaborari, lucrul cu publicul si aplanarea conflictelor. Aici se indreapta preocuparile tale, aici te implici cel mai tare, aici iti sunt incurajate initiativele si aici te concentrezi pe castiguri, ce iti place si te atrage.

In continuare pot exista discutii, intrevederi, sanse de actiune si noi oportunitati legate de relatia cu ceilalti, cuplu, asocieri si contracte. Pot aparea anumite persoane sau proiecte inselatoare, dar ai si capacitatea sa vezi realitatea folosindu-ti instinctul, mai degraba decat logica si rationamentul. Poti face descoperiri si poti afla anumite adevaruri cu privire la anumite legaturi personale si de durata, persoane cu care intri in contact, casnicie, partenerul de viata, procese sau colaborari, dar evita sa te mai consumi pe lucruri fara importanta. Luna Plina de sambata poate fi un moment dificil si tensionat dar favorabil transformarilor si renuntarii la situatii nocive, in care te sacrifici sau care te amagesc. Evenimentele iti pot aduce modificari atat in gandire si interese, cat si in relatii, stari sau situatii, iar entuziasmul si optimismul te pot face sa crezi ca poti obtine un succes rapid. Totusi, spiritul practic si chibzuinta te-ar ajuta mai mult, asa ca ar fi bine sa planifici, sa faci strategii, sa te organizezi si sa-ti dozezi eforturile. Ramai corect si principial, evita exagerarile, canalizeaza-ti energia si ambitia catre scopuri de atins pas cu pas, pe termen lung.

Relatiile directe, proiectele, initiativele si activitatile care presupun cooperare, conlucrare si convietuire, legate de uniuni, contracte, negocieri sau oficializari pot cunoaste un nou inceput, o ajustare, o redresare sau o finalizare, iar schimbarile iti sunt favorabile si in ceea ce priveste popularitatea, cercul de cunostinte, relatiile sociale, idealurile si activitatile umanitare, organizatiile, corporatiile si parteneriatele de afaceri. Aceste chestiuni ce tin de colectivitate si grupul din care faci parte, sunt supuse unei corectii importante, perioada de acum fiind marcata de evenimente remarcabile, transformari durabile in timp si testari de maturitate, realism si responsabilitate.

Luna Plina de sambata poate aduce furie, impulsivitate, confuzii sau scandaluri pe plan personal, legate de nevoile proprii, imbunatatirea vietii tale, directia in care mergi, identitatea si imaginea personala, vitalitate, comportament, atitudine, exprimare si infatisare.

Desi inca doua saptamani ai calea libera sa te implici si sa actionezi in lucruri ce tin de casnicie, cuplu, asocieri si parteneriate, de sambata si pana la inceputul lui octombrie te intereseaza si te atrag chestiuni legate de recapatarea controlului, regenerare, depasirea crizelor, obtinerea ajutorului din afara, relatii intime si de suflet, imprumuturi, lucruri la comun, mosteniri, partaje. In aceste privinte iti sunt incurajate preocuparile, intalnirile, discutiile, negocierile, obtinerea castigurilor, urmarirea a ceea ce iti place si iti doresti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.