Home / Horoscop saptamanal / Pești 9 – 15 iulie 2018

Pești 9 – 15 iulie 2018

HOROSCOP PESTI 9 – 15 IULIE 2018

Atentie la sanatate, lege, calatorii, tensiuni cu colegii, persoana iubita, copiii sau prietenii

 

Luni inca poti descoperi noi informatii si poti adopta noi viziuni legate de evolutia ta, perfectionare, spiritualitate, strainatate, calatorii, educatie, lege, principii de viata, energia fizica, regimul de viata si conditiile din serviciu. In plus, de marti iti revin din nou beneficiile si castigurile din calatorii, educatie, strainatate, chestiuni legale sau spiritualitate.

Tot de marti, o luna se poate imbunatati relatia de cuplu si poti obtine castiguri din procese sau contracte de colaborare. Toata saptamana, in special joi si sambata, poti avea un succes legat de relatii, asocieri, tranzactii si interactiunea cu ceilalti. Poti avea parte de intalniri si surprize placute cu rudele si cei apropiati, poti lua decizii favorabile de a te implica in activitati sociale si organizatii, si poti semna sau legaliza noi uniuni sau contracte.

Pana joi ai grija la atitudine in colectivitate, tensiuni cu prietenii, copiii sau persoana iubita. Profita de Eclipsa Solara de vineri ca sa adopti o noua atitudine fata de iubire, copii, exprimarea laturii artistice, puterea de creatie, placeri, hobbyuri si distractii. Cauta solutii pentru a obtine recunoasterea meritelor tale, pentru a te destinde si a deveni mai fericit!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.