Home / Horoscop saptamanal / Pești 9-15 aprilie 2018

Pești 9-15 aprilie 2018

HOROSCOP PESTI 9 – 15 APRILIE 2018

Atentie la superficialitate, cheltuieli, blocaje in afaceri si tensiuni cu prietenii

 

In primele trei zile ar trebui in continuare sa fii atent la blocaje financiare si in proiectele de anvergura, tensiuni cu prietenii si partenerii de afaceri.

Pana miercuri iti mai sunt inca favorabile intalnirile, relatiile de orice fel, activitatile sociale si in grup, si castigurile din afaceri la scara larga. Pana sambata poti initia actiuni inspirate in aceste directii, iar de marti pana joi poti chiar creste popularitatea datorita farmecului personal.

Sambata poti gasi solutii pentru schimbarile necesare referitoare la studii, calatorii, strainatate, planuri de viitor, evolutia personala si profesionala. De duminica pana martea ce vine incearca sa nu fii prea expansiv, aventurier si superficial. Tot atunci poti obtine castiguri intelectuale, poti face noi prieteni si poti gasi iubirea in colectivitate, la distanta.

De duminica pana miercurea urmatoare poti avea parte de evenimente neasteptate si surprinzatoare pe plan material sau financiar.

Tot de duminica incolo iti revin interesul in investitii, eficienta, economie, confort, resurse si posesiuni. Profita pentru a-ti reorganiza finantele si a-ti creste nivelul de trai!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.