Home / Horoscop saptamanal / Pești 8 – 14 octombrie 2018

Pești 8 – 14 octombrie 2018

HOROSCOP PESTI 8 – 14 OCTOMBRIE 2018

Atentie la incidente, agitatie, epuizare, calatorii, lege, rabufniri, rude sau prieteni

 

Pana vineri ai grija la blocaje financiare, rabufniri emotionale si tensiuni cu prietenii sau in organizatii.

De miercuri, pana la sfarsitul lunii esti interesat mai mult de evolutia personala si profesionala, procese, studii, strainatate, calatorii si adoptarea unor noi principii de viata. Referitor la aceste lucruri, in prima parte a saptamanii poti primi vesti sau poti afla lucruri surprinzatoare, dar de miercuri pana vineri ai sansa de a lua lua decizii practice, de a lansa proiecte sau de a pune bazele unor intelegeri, cu efect pe termen lung. Duminica si luni insa, ar trebui sa eviti sau sa amani intalnirile importante.

Tot in aceeasi directie, in continuare ai ocazia sa reevaluezi legaturile la distanta si castigurile din actiuni legale, educatie, turism sau calatorii. Pana joi reexamineaza aceste situatii, ca sa impiedici epuizarea psihica, dezvaluiri de secrete, blocaje in examene, in drumurile lungi, in legatura cu legea sau strainatatea. Afla exact ce ti-ar placea si te tenteaza, si cum sa atragi ajutorul afectiv si financiar din partea celorlalti.

In plus, Luna Noua de marti te indeamna sa reconsideri sursele externe de venituri, imprumuturile, mostenirile, partajele, banii si bunurile la comun cu altcineva, dar si legaturile intime si sufletesti. Profita de aceasta perioada ca sa clarifici relatii sau situatii, si sa intelegi mai bine ce atitudine ar trebui sa adopti!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.