Home / Horoscop saptamanal / Pești 8-14 iulie 2019

Pești 8-14 iulie 2019

HOROSCOP PESTI 8 – 14 IULIE 2019

In continuare iti indrepti preocuparile atat catre puterea personala si sentimentele tale, cat si spre serviciu, disciplina vietii si sanatate.

Saptamana aceasta poti avea parte de transformari majore legate de recunoasterea meritelor, nevoia de afirmare, iubire, sentimente, placeri, fericire, relatii romantice, copii, joaca, hobbyuri, relaxare si distractii. Poti avea parte de anumite restrictii, provocari, momente de constientizare care sa te trezeasca la realitate, situatii de criza, cel putin pe interior, dar pot aparea si noi oportunitati, perspective, lucruri, persoane, relatii sau proiecte care sa te atraga. Pot exista incheieri de capitole, rupturi sau finalizari, care sunt insa necesare pentru a echilibra ce ai nevoie cu ceea ce trebuie facut. Incearca sa accepti schimbarea de directie si sa mergi pe ceea ce simti in sufletul tau.

De luni, pana pe 19 ai ocazia sa afli informatii, sa reconsideri atitudini, sa revizuiesti mentalitati, preocupari si interese referitor la obligatii, responsabilitati, conditiile de munca si trai, eforturi fizice, rutina zilnica si regimul de viata. Sunt posibile scaderi ale vitalitatii, neintelegeri, tensiuni sau incidente legate de serviciu, colegi si legaturi profesionale, reactii impulsive, evenimente iesite din comun. Incearca sa fii calm si deschis oricaror posibilitati.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.