Home / Horoscop saptamanal / Pești 8-14 aprilie 2019

Pești 8-14 aprilie 2019

HOROSCOP PESTI 8 – 14 APRILIE 2019

De miercuri, pana in august ai o perioada de reevaluare a progresului, cresterii si viitorului legate de reputatia si renumele tau, imaginea publica, statutul social, viata sociala si profesionala, cariera, obiectivele tale in viata si relatia cu autoritatile. Pot avea loc dificultati, succesul si castigul pot stagna, dar ai ocazia sa-ti ajustezi judecata si principiile. Saptamana aceasta chiar poate exista nevoia unei schimbari la nivel de mentalitate, interese, relatii si finante.

Poti avea succes in: ceea ce priveste cursul vietii tale, identitatea ta, imbunatatirea imaginii personale, a vitalitatii, comportamentului, infatisarii, exprimarii, modului in care vezi viata si esti privit de ceilalti. Informatiile descoperite sau vestile primite acum iti pot oferi noi puncte de vedere, decizii si strategii, o schimbare in modul de abordare si ocazia de a-ti corecta viziunea.

In legatura cu avantajele si beneficiile din felul in care te prezinti, comportament, sociabilitate, farmec, imagine si infatisare, pot avea loc intalniri fascinante, poti primi oferte care te-ar putea stabiliza si reinventa, poti gasi noi resurse si moduri de castig. Pot avea loc intalniri personale, sociale sau romantice impresionante, poti castiga din propria aparitie si poti pune bazele unor relatii sau afaceri de durata. Anumite persoane sau proiecte pot parea senzationale, intense si extrem de tentante, insa incearca sa fii realist, practic si cumpatat.

Concentreaza-te pe: colectivitate, cercul de cunostinte, grupari, organizatii, corporatii, popularitate, idealurile tale, viitorul apropiat, afaceri la scara larga, tehnici noi si domenii inovatoare. Pot avea loc lectii de viata, evenimente importante sau dramatice, insa incearca sa privesti posibilele provocari, blocaje sau situatii de criza ca pe oportunitati de a acumula experienta, de a te maturiza si a recapata controlul asupra situatiilor.

Atentie la: lucrurile ce tin de finante, venituri si resurse proprii, acumularea si stabilizarea materiala, economie, investitii, posesiuni, achizitii, confort si nivelul de trai. Ai grija la cheltuieli de resurse, bani, timp si energie in favoarea celor din grupul tau, blocaje in afaceri si conflicte in colectivitate. Poti intampina rezistenta, te poti simti atacat, pot exista momente de lupta, frustrare, deprimare sau panica, insa toate acestea au rolul de a te face sa te autodepasesti si sa imbratisezi o noua perspectiva. Deschide ochii in special la ce tine de statutul tau social, imagine publica, renume, reputatie si cariera. Fii intelept si adaptabil.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.