Home / Horoscop saptamanal / Pești 7-13 ianuarie 2019

Pești 7-13 ianuarie 2019

HOROSCOP PESTI 7 – 13 IANUARIE 2019

De luni, pentru o luna ai cea mai buna perioada din an pe plan relational si financiar, referitor la orice legaturi, colaborari sau activitati profesionale, legate de imaginea publica, aparitia in societate, superiori, cariera si urcarea in ierarhie.

Poti avea succes in: intalniri, initiative si actiuni privind obtinerea veniturilor, investitii, achizitii, cresterea confortului si nivelului de trai. Castigurile si reusitele iti sunt favorabile in special daca tin de beneficii profesionale, cariera, autoritati, reputatie, faima si statutul social. Fii sincer cu tine insuti si optimist, dar nu exagera.

Concentreaza-te pe: cercul de cunostinte, grupari, asociatii, organizatii, corporatii, viitorul apropiat, popularitate si afaceri de anvergura, la scara larga. In aceste privinte ai sansa sa recapeti controlul si sa faci planuri durabile in timp. Pregateste-te pentru o schimbare si ai mai multa incredere ca visele tale pot deveni realitate.

Atentie la: tensiuni cu prietenii sau in afaceri, cheltuieli si investitii impulsive, temperament, accidente, scene in public, legaturi profesionale sau cu autoritatile.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.