Home / Horoscop saptamanal / Pești 6-12 mai 2019

Pești 6-12 mai 2019

HOROSCOP PESTI 6 – 12 MAI 2019

Incepand de luni, pana pe 21 esti ocupat cu alergaturi, socializare si comunicare, iar mintea iti sta mai mult la locurile, lucrurile si persoanele apropiate. Ai putea profita de aceasta perioada pentru a-ti indrepta intr-acolo interesele, preocuparile si demersurile. Chiar in primele zile, in special miercuri, poti primi informatii si vesti neobisnuite, poti avea idei geniale si intalniri iesite din comun. Acorda atentie, deoarece pot exista situatii neprevazute.

Poti avea succes in: privinta acelorasi lucruri, legate de educatia de baza, aflarea informatiilor, interactiunea cu ce se afla in jurul tau, anturaj, rude, vecini, prieteni, acte de semnat, schimburi sau tranzactii. Evenimentele iti pot aduce o schimbare favorabila pe termen lung prin eliminarea unor atasamente si tendinte invechite sau negative. Se poate sa iti imbunatatesti stilul de comunicare, exprimare si socializare, sa legi noi prietenii, sa adopti noi idealuri datorita unor grupari, sa castigi din afaceri, organizatii sau corporatii.

Concentreaza-te pe: planul financiar, acumulare materiala, stabilizare economica, bani, venituri, resurse proprii, valoarea ta, calitati si abilitati pe care le detii, posesiuni, achizitii, investitii, profit, imbunatatirea confortului si nivelului de trai. Anumite situatii te pot limita, bloca si forta sa faci o schimbare imediata, drastica si profunda, dar in acelasi timp poti avea una din cele mai bune perioade ale anului, atat pe plan relational, cat si financiar, in privinta acestor lucruri. Poti primi noi sanse de castig si oportunitatea de a obtine ce te atrage, iti doresti si ti se potriveste, fie obiect, investitie, activitate sau proiect. Incearca sa dai dovada de adaptabilitate si sa faci alegeri bune pentru viitorul tau. Iti sunt incurajate initiativele casnice, in vederea obtinerii confortului si sigurantei pe plan intim, imobiliar sau sufletesc, asa ca foloseste-ti curajul, insa actioneaza moderat si cumpatat. Totul tine de atitudinea ta fata de eficienta si profit, propriile resurse si calitati, valori, posesiuni, bani sau proprietati. Poti avea succes in orice discutii si tranzactii ce tin de siguranta materiala si sufleteasca, acumulare, stabilizare financiara, succes social si profesional.

Atentie la: reactii agresive in public, blocaje in cariera, renume sau profesie, tensiuni in familie sau cu autoritatile, neplaceri in camin sau imobiliare. Pana miercuri inclusiv fii atent si la ce spui, cum te misti si cu cine vorbesti. Teoretic acolo evenimentele te pot surprinde in mod placut, dar ar fi bine sa ramai conectat la realitate si deschis oricaror posibilitati.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.