Home / Horoscop saptamanal / Pești 6 – 12 august 2018

Pești 6 – 12 august 2018

HOROSCOP PESTI 6 – 12 AUGUST 2018

Atentie la epuizare fizica, serviciu, calatorii, lege, rabufniri, finante si prieteni

 

De marti, o luna esti mai pasional si poti obtine usor resurse externe ca sa depasesti crizele afective si materiale. In primele trei zile chiar iti sunt favorizate relatiile intime si de suflet, imprumuturile, gasirea unor surse de finantare, redresarea psihica si financiara, atat timp cat esti inventiv si abordezi un nou mod de actiune in privinta imbunatatirii psihicului, eliminarii dependentelor si obiceiurilor proaste. De marti pana vineri ai grija insa la tensiuni in intimitate si cu prietenii, blocaje legate de afaceri, parteneriate, bani sau bunuri la comun. Incearca sa vezi unde ai gresit pana acum, urmeaza-ti interesul, fii practic, realist si chibzuit.

Tot de marti, pana la sfarsitul anului esti mai putin haotic si imprastiat in miscari, gandire, comunicare, fata de rude si apropiati. Fii inventiv si original, adopta noi mentalitati.

Totusi, tema saptamanii este gasirea unei noi atitudini fata de serviciu, obligatiile fata de ceilalti, rutina zilnica, munca fizica si nivelul energiei vitale. Marti, joi si sambata poti avea noi viziuni asupra acestor lucruri, poti intampina neplaceri legate de strainatate, calatorii, studii, lege, epuizare fizica, sanatate si alimentatie, asa ca fii cumpatat si evalueaza-ti corect nivelul de putere pe care o ai. Profita de Eclipsa Solara de sambata ca sa gasesti solutii pentru a-ti imbunatati regimul de viata, sanatatea, conditiile de munca si trai!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.