Home / Horoscop saptamanal / Pești 5-11 noiembrie 2018

Pești 5-11 noiembrie 2018

HOROSCOP PESTI 5 – 11 NOIEMBRIE 2018

Atentie la blocaje financiare si investitii impulsive

 

Incepand de marti, doua luni incearca sa constientizezi nevoia schimbarii legate de venituri, posesiuni, nivelul de trai, abilitati si resurse proprii. Iar incepand de joi, pentru treisprezece luni norocul, sansa, cresterea si succesul te favorizeaza in orice este legat de cariera, statutul social, imaginea publica, reputatie, obiectivele tale sociale si profesionale.

De marti pana vineri ai ocazia sa iti schimbi atitudinea referitor la sursele externe de venituri, imprumuturi, banii si bunurile altora sau la comun, relatiile intime si sufletesti,  mai ales in privinta eliminarii dependentelor, actiunilor si relatiilor nocive sau secrete. De sambata, o saptamana poti lua initiative favorabile legate de imbunatatirea psihicului.

Luna Noua de miercuri te indeamna spre noi inceputuri legate de studii, cursuri, certificari, imbunatatirea intelectuala, redirectionarea profesionala, strainatate, calatorii la distanta, turism, procese si actiuni legale. In aceste privinte, in primele zile iti sunt favorizate clarificarile si ai capacitatea sa vezi mai bine realitatea, iar de joi pana duminica poti sa iti impui vointa si ambitia. Profita pentru a face schimbarile dorite!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.