Home / Horoscop saptamanal / Pești 5-11 august 2019

Pești 5-11 august 2019

HOROSCOP PESTI 5 – 11 AUGUST 2019

Pana duminica inca iti mai sunt avantajate proiecte si activitati ce tin de iubire, copii, arta si creativitate. Incearca sa programezi intrevederi, sa initiezi demersuri si intelegeri.

De duminica iti revin norocul, ocaziile de extindere si sansele de crestere referitoare la succesul social si profesional, cariera, statut social, urcarea in ierarhie, relatia cu autoritatile, faima si reputatie, insa chiar dinainte poti avea parte de noi oportunitati.

Tot de duminica, pana la sfarsitul lunii esti interesat mai mult de locul de munca, serviciu, obligatii, responsabilitati, conditiile de munca si trai, eforturi fizice, rutina zilnica si regimul de viata. In aceste privinte ai o perioada favorabila intalnirilor, socializarii, negocierilor si obtinerii unor beneficii materiale.

Ca urmare, saptamana aceasta poti avea parte de victorii, castiguri, succes in relatii sau afaceri, in special cele legate de activitatile zilnice, energia vitala, munca si sanatate. Poti primi o oferta de serviciu sau o avansare la locul de munca, iar energia consumata iti poate aduce reusite pe plan social si profesional.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.