Home / Horoscop saptamanal / Pești 4-10 noiembrie 2019

Pești 4-10 noiembrie 2019

HOROSCOP PESTI 4 – 10 NOIEMBRIE  2019

Saptamana aceasta poti depune eforturi mai mari in chestiuni ce tin de recapatarea controlului, depasirea crizelor, regenerara afectiva si financiara, obtinerea ajutorului extern, cercetari psihice si oculte, imprumuturi, lucruri la comun, mosteniri, partaje, relatii intime si de suflet. In primele doua zile pot avea loc dificultati din cauza unor actiuni de dominare sau compromisuri impuse, dar de miercuri pana saptamana ce vine exista sanse pentru negocieri, solutionari favorabile si gasirea unui echilibru. Evita forta insa fii curajos, elimina constrangerile si indrazneste sa lupti pentru drepturile tale.

Lucrurile in care te implici in mod concret sunt legate insa de progresul personal, perfectionare, educatie, studii, calatorii, strainatate, relatii si activitati spirituale, la distanta sau pe internet, procese si chestiuni juridice. Aici ai ocazia sa gasesti resurse si ajutoare, sa afli noi informatii, sa te trezesti la realitate, sa renunti la limitari, sa-ti recapeti puterea si controlul asupra situatiilor. Accepta ca a venit momentul unor transformari si incepe sa pui lucrurile in miscare pentru a-ti implini sperantele.

Alte arii de interes in care ai oportunitatea sa iti pui planurile in aplicare tin de activitati colective sau umanitare, relatii sociale, cercul de cunostinte, obtinerea popularitatii, aprecierea si iubirea primita, organizatii, corporatii, afaceri si viitorul apropiat. Ai incredere sa-ti urmezi visele si imbina inspiratia cu spiritul constructiv.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.