Home / Horoscop saptamanal / Pești 4-10 martie 2019

Pești 4-10 martie 2019

HOROSCOP PESTI 4 – 10 MARTIE 2019

Incepand din 6 martie, pana in 2026 dorinta de reforma, nevoia de eliberare de constrangeri, evenimentele tip supriza si schimbarile bruste iti pot deschide noi directii de interactiune cu mediul apropiat, pot aduce alt anturaj, noi mentalitati, moduri de socializare, comunicare si informare, noi tipuri de tranzactii, schimburi, miscari de bunuri sau idei.

Poti avea succes in: aceste privinte, mai ales poti lega prietenii durabile in timp, poti castiga dezbateri si poti obtine beneficii din afaceri la scara larga. Te poti impune in colectivitate, ai capacitate de convingere si poti avea reusite in intalniri, discutii, reuniuni sociale si activitati de comunicare. Inspiratia, ideile, initiativele si proiectele tale de viitor pot aduce succes pe termen lung, iar actiunile iti pot stabiliza si consolida relatiile cu cei din jur.

Concentreaza-te si fii atent la: viata ta proprie, identitatea si imaginea personala, vitalitate, comportament, infatisare, exprimare, modul in care vezi viata si esti privit de ceilalti.

De marti pana pe 28 ai ocazia sa revizuiesti mentalitati si interese in aceste privinte, sa afli noi informatii, sa constientizezi anumite lucruri, dar pot exista confuzii, dezamagiri sau deziluzii. La fel, Luna Noua de miercuri poate fi inceputul unei cure de dezintoxicare, te poate ajuta sa reconsideri stari si situatii, iti poate aduce fler si inspiratie, dar si neclaritati.

Din aceste motive, in legatura cu lucrurile mentionate, marti si miercuri pot avea loc evenimente neprevazute, asa ca in prima parte a saptamanii fii atent atat la senzatii si perceptii, cat si la situatiile concrete care se intampla. Acum ai sansa sa intelegi ce tendinte negative ar trebui sa elimini, sa incepi sa faci ordine si sa controlezi lucrurile, atat timp cat iti pastrezi speranta, iti folosesti intuitia si ai incredere in simturile tale.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.