Home / Horoscop saptamanal / Pești 4-10 februarie 2019

Pești 4-10 februarie 2019

HOROSCOP PESTI 4 – 10 FEBRUARIE 2019

De luni incolo, toata luna poti obtine avantaje si beneficii din actiuni colective sau umanitare, organizatii, corporatii si proiecte de anvergura. Iti poate creste popularitatea, ti se pot imbunatati relatiile sociale, poti face negocieri in numele unor grupuri si poti avea parte de noi oportunitati de afaceri.

Incepand de duminica, pentru doua luni preocuparile, gandurile si interesele tale se concentreaza pe propria viata, imaginea si identitatea personala, comportament, infatisare si vitalitate. In martie vei avea sansa de a revizui mentalitati, idei si puncte de vedere.

Poti avea succes in: intalniri, discutii si initiative confidentiale, ce tin de cercetari spirituale, eliminarea tendintelor nocive, relatii si actiuni secrete. Poti avea momente de constientizare si iluminare, poti descoperi noi informatii si poti intelege mai bine care iti sunt scopurile. Poti gasi solutii si rezolvari ingenioase ca sa-ti recapeti confortul psihic si fizic, iar Luna Noua de luni iti poate aduce noi directii si ocazii favorabile in urmatoarele saptamani.

Concentreaza-te pe: acumularea si stabilizarea materiala, finante, venituri proprii, investitii, economii, posesiuni si cresterea nivelului de trai. Pot avea loc intalniri provocatoare, situatii sau evenimente neprevazute. Ai puterea sa faci o schimbare si sa gasesti noi moduri de a te stabiliza, insa poti fi agitat, instabil sau agresiv. Incearca sa-ti controlezi instinctul de a face investitii neverificate, nevoia de a fi mai productiv si urgenta de a face o reforma pe plan financiar, propune-ti un scop pe care sa-l atingi si cheltuieste-ti energia in mod constructiv.

Atentie la: cheltuieli si investitii impulsive.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.