Home / Horoscop saptamanal / Pești 30 septembrie-6 octombrie 2019

Pești 30 septembrie-6 octombrie 2019

HOROSCOP PESTI 30 SEPTEMBRIE – 6 OCTOMBRIE  2019

In continuare lucrurile importante tin de recapatarea controlului, depasirea crizelor, obtinerea ajutorului extern, cercetari psihice si oculte, imprumuturi, lucruri la comun, mosteniri, partaje, relatii intime si de suflet. Acum pot avea loc provocari si complicatii, dificultati care sa te oblige sa te maturizezi si sa-ti asumi anumite responsabilitati. Incearca sa fii deschis schimbarii cel putin din punct de vedere al relatiilor, castigurilor, lucrurilor, persoanelor si activitatilor ce te atrag. Poti sa aplanezi conflicte in intimitate, sa initiezi, sa reinnoiesti sau sa finalizezi legaturi de suflet, sa renegociezi taxe, conditiile si beneficiile unor contracte de credit, asociere sau uniune. Iti sunt favorabile reevaluarile, reconsiderarile si fixarea unor scopuri pe termen lung. De vineri, o luna si jumatate aici iti consumi energia si depui cele mai mari eforturi, asa ca iti sunt incurajate actiunile concrete si initiativele legate de supravietuire, intimitate, psihologie, ocult, credite, bani sau bunuri la comun.

Totusi, incepand de joi preocuparile tale includ si progresul personal, perfectionare, educatie, studii, calatorii, strainatate, relatii si activitati spirituale, la distanta sau pe internet, procese si chestiuni juridice. Interesul in aceste chestiuni iti va fi mentinut pana la inceputul lui decembrie, iar in primele trei saptamani din noiembrie vei avea posibilitatea de a revizui mentalitati si puncte de vedere. Spre sfarsitul saptamanii poti afla informatii secrete, pot avea loc intalniri surprinzatoare, poti gasi noi resurse si poti descoperi noi perspective cu privire la educatie, spiritualitate, aventuri in necunoscut, principii, lege si judecata.

Tot incepand de joi, pana in primavara anului viitor ai calea deschisa unor schimbari profunde ce tin de popularitate, colectivitate, actiuni de grup, organizatii, asociatii, cercul de cunostinte, idealuri sociale, lucruri de viitor, proiecte umanitare si afaceri la scara larga.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.