Home / Horoscop saptamanal / Pești 30 iulie – 5 august 2018

Pești 30 iulie – 5 august 2018

HOROSCOP PESTI 30 IULIE – 5 AUGUST 2018

Atentie la epuizare psihica si fizica, secrete, incidente, calatorii, lege, rude sau colegi

Si saptamana aceasta, mai ales joi, atentie la incidente neprevazute, insomnie, epuizare psihica, secrete dezvaluite, irascibilitate, impulsivitate in miscare si comunicare, tensiuni cu rudele sau cei apropiati.

De vineri pana martea urmatoare, ai grija si la relatia cu strainatatea, calatorii, educatie, lege, nivelul energiei fizice, alimentatie, regimul de viata si conditiile din serviciu. Optimismul exagerat, excesele si supraevaluarea iti pot crea dificultati. Pentru a putea avea succes incearca sa vezi exact care este nivelul puterii tale, sa fii realist si cumpatat.

Incepand de duminica, pana miercurea ce vine iti sunt favorabile relatiile intime, sufletesti si spirituale, gasirea unor noi resurse externe, redresarea si depasirea crizelor emotionale si financiare, atat timp cat reusesti sa iti ajustezi modul de actiune, atitudinea si initiativele in privinta imbunatatirii psihicului si eliminarii dependentelor, persoanelor sau obiceiurilor negative. Profita ca sa gasesti solutii inventive pentru a obtine ce iti doresti!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.