Home / Horoscop saptamanal / Pești 30 aprilie – 6 mai 2018

Pești 30 aprilie – 6 mai 2018

HOROSCOP PESTI 30 APRILIE – 6 MAI 2018

Atentie la secrete de familie, superficialitate, cheltuieli, tensiuni in afaceri si cu prietenii

De luni pana joi incearca sa-ti folosesti spiritul artistic, inspiratia si imaginatia in comunicare si in relatiile cu anturajul. Incearca totusi sa nu pierzi contactul cu realitatea.

De vineri pana martea urmatoare te poti lansa in actiuni de infrumusetare a casei si imbunatatire a relatiilor cu familia, insa nu cheltui mai mult si nu te lasa influentat. Ai grija si la blocaje financiare, in afaceri, dificultati in colectivitate, in relatiile sociale sau amicale.

De la Luna Plina de luni, timp de zece zile poti avea parte de rabufniri legate de strainatate, studii, actiuni legale, comunicare sau calatorii. Ai rabdare, nu fii impulsiv si impaca planurile pe termen lung cu cele zilnice. In prima parte a saptamanii inca mai poti lua decizii favorabile pe termen lung in privinta interactiunii cu cei din jur, rude, prieteni si cunostinte, tranzactii si proiecte de viitor. Saptamana viitoare ai sanse sa iti imbunatatesti relatiile, comunicarea si educatia, asa ca incearca sa iei decizii rationale, nu emotionale!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.