Home / Horoscop saptamanal / Pești 3 – 9 septembrie 2018

Pești 3 – 9 septembrie 2018

HOROSCOP PESTI 3 – 9 SEPTEMBRIE 2018

Atentie la incidente, agitatie, epuizare, rabufniri, tensiuni cu rudele sau prietenii

 

Luni inca mai poti imbunatati regimul de viata si nivelul de trai, castigurile din serviciu, starea emotionala si relatiile sufletesti, si poti obtine noi surse de finantare. Totusi, de marti pana sambata ai grija la blocaje in accesarea unor fonduri, rabufniri emotionale sau crize de gelozie. De sambata, pentru doua luni iti sunt favorizate relatiile la distanta si castigurile din educatie, turism sau actiuni legale. La sfarsitul saptamanii ai grija la surprize si strictete in relatia cu strainatatea si in privinta beneficiilor din procese, studii sau calatorii.

De joi si pana la sfarsitul lunii, in special in urmatoarele doua saptamani, atentie la incidente neprevazute, insomnie, agitatie, graba, impulsivitate, irascibilitate si dificultati de comunicare.

Tot de joi, pana la anul ai din nou capacitatea de a fi responsabil si organizat cu privire la activitatile sociale, colectivitate, organizatii, planurile de viitor si relatiile de prietenie, iar pana saptamana viitoare ai sansa de a face o schimbare importanta, pentru a avea mai mult succes. Si tot de joi, doar pentru doua saptamani, te preocupa mai mult casnicia, asocierile, legea, contractele, procesele si reconcilierile. Pana vineri poti vedea mai bine realitatea legata de aceste lucruri, si chiar poti gasi noi oportunitati legate de comunicare, aplanarea conflictelor, relatii, contracte si parteneriate. Profita de Luna Noua de duminica pentru a initia noi asocieri si colaborari, si noi activitati impreuna cu partenerul!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.