Home / Horoscop saptamanal / Pești 3-9 iunie 2019

Pești 3-9 iunie 2019

HOROSCOP PESTI 3 – 9 IUNIE 2019

De marti, pana pe 27 mintea iti fuge mai mult la iubire, legaturi romantice, ceea ce iti face placere si te face fericit, copii, arta, creativitate, relaxare, joaca si distractii. Anumite informatii sau intalniri iesite din comun iti pot deschide un nou drum, iar de duminica, pentru o saptamana poti actiona cu succes pentru a-ti vedea sperantele implinite.

Poti avea succes in: ce priveste comunicarea, socializarea, relatia cu cei din jur, tranzactii, schimburi, intelegeri si demersuri. In legatura cu avantajele si beneficiile din educatie, informatii, comert, publicitate, miscari sau schimburi de bunuri si idei, pana duminica inca mai poti primi oferte care te-ar putea stabiliza si reinventa, poti gasi noi resurse si moduri de castig. Iti poti face noi prieteni, poti imbunatati modul de exprimare si relatia cu anturajul, poti castiga din comunicare, intelegeri sau tranzactii si poti pune bazele unor relatii sau afaceri pe termen lung.

Concentreaza-te pe: viata intima si casnica, familie, locuinta, proprietati imobiliare, locul de origine si acoperirea nevoilor de baza.

Luni, momentul de Luna Noua iti incurajeaza un nou inceput. In a doua parte a saptamanii poti da dovada de inspiratie si intuitie, pot avea loc evenimente care sa-ti deschida orizonturile, insa pot exista si confuzii, controverse si interpretari eronate. Incepand de duminica, pana pe 3 iulie poti avea parte de reusite din punct de vedere financiar si al relatiilor, in privinta acestor chestiuni.

Atentie la: agitatie in familie, incidente in camin.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.