Home / Horoscop saptamanal / Pești 3 – 9 decembrie 2018

Pești 3 – 9 decembrie 2018

HOROSCOP PESTI 3 – 9 DECEMBRIE 2018

Atentie la temperament, accidente, cheltuieli, investitii, conflicte in public, autoritati

 

In primele zile si in special luni, pot exista evenimente iesite din comun legate de bani, venituri, posesiuni si resurse proprii, externe sau la comun, castiguri din educatie, actiuni legale, imprumuturi, mosteniri sau partaje, venituri din turism sau strainatate, relatii intime, sufletesti si la distanta. Incearca sa imbratisezi schimbarile ce ar putea sa apara in privinta a ceea ce ai de oferit si ce primesti, si sa intelegi necesitatea lor.

In plus, joi se incheie perioada de revizuire a ideilor, mentalitatii si informatiilor referitor la perfectionarea si evolutia ta, calatorii sau legaturi la distanta, completarea educatiei, examene, certificari, judecata, procese sau chestiuni legale. Pentru o saptamana ai liber sa iti ajustezi gandirea, atitudinea si interesele in mod corespunzator.

De luni pana vineri poti fi influentabil, romantic, impresionabil, empatic, magnetic si senzitiv in orice intreprinzi. Fii inspirat si fermecator, insa evita idealismul si sacrificiile, ai grija la prea multa visare, confuzii, accidente, oboseala, persoane sau situatii ce iti iau din energie, perceptii false, dificultati de comunicare sau miscare.

In plus, Luna Noua de vineri te indeamna teoretic spre noi inceputuri legate de cariera, profesie, statutul social, imaginea publica, reputatie, obiectivele sociale si profesionale pe care ti-ai propus sa le atingi. Practic, atentie la temperament, neclaritate, confuzii, incidente, impulsivitate si agresivitate in societate. Profita insa ca sa faci planuri de viitor realiste, cu speranta si incredere, pe care sa le pui in practica mai tarziu!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.