Home / Horoscop saptamanal / Pești 29 octombrie – 4 noiembrie 2018

Pești 29 octombrie – 4 noiembrie 2018

HOROSCOP PESTI 29 OCTOMBRIE – 4 NOIEMBRIE 2018

Atentie la blocaje financiare, rabufniri, tensiuni in intimitate, cu apropiatii sau strainatatea

 

Referitor la studii, cursuri, certificari, redirectionarea profesionala, strainatate, calatorii la distanta, turism, procese si actiuni legale, pana joi, dar in special luni, poti primi vesti excelente, poti avea intalniri benefice, poti face planuri favorabile si poti avea succes in orice tranzactii sau negocieri. Totusi, ia in calcul si o schimbare importanta pe plan sentimental sau financiar, deoarece poti intampina situatii tip surpriza.

Cu privire la relatii, atractii si beneficii materiale, tot pana miercuri poti avea parte de evenimente neprevazute ce tin de sursele externe de venituri, imprumuturi, banii altora sau la comun si relatiile sufletesti, intime si profunde. In legatura cu acestea, de miercuri, pentru trei saptamani renegociezi contracte, iti reevaluezi abordarea si atitudinea.

Incepand tot de miercuri, esti preocupat mai mult de cariera, profesie, statutul social, imaginea publica, reputatie, obiectivele sociale si profesionale pe care ti-ai propus sa le atingi. Incearca sa te observi si sa te concentrezi pe aceste subiecte, deoarece peste vreo trei saptamani vei avea ocazia sa iti revizuiesti mentalitatea si punctele de vedere.

De sambata pana martea ce vine iti sunt favorizate descoperirile, clarificarile si intuitia in legatura cu evolutia personala, viata si identitatea ta, educatia, perfectionarea, imbunatatirea cunostintelor, calatorii si strainatate. Profita pentru a lua initiative cu succes!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.