Home / Horoscop saptamanal / Pești 29 aprilie-5 mai 2019

Pești 29 aprilie-5 mai 2019

HOROSCOP PESTI 29 APRILIE – 5 MAI 2019

Incepand de marti, in urmatoarele cinci luni pot exista intarzieri, amanari, limite si bariere referitor la colectivitate, grupari, organizatii, corporatii, viitorul apropiat, afaceri sau proiecte de anvergura. Poti reconsidera decizii mai vechi si pot avea loc lectii de viata care sa accentueze necesitatea maturizarii, organizarii si asumarii responsabilitatilor fata de cercul de cunostinte si idealurile tale.

Poti avea succes in: privinta lucrurilor legate de interactiunea cu mediul apropiat, locurile si lucrurile din jurul tau, anturaj, rude, vecini, prieteni, comunicare, socializare, alergaturi, aflarea informatiilor, acte de semnat, schimburi sau tranzactii. Luna Noua de duminica poate reprezenta sansa unui nou inceput.

Concentreaza-te pe: bani, venituri, resurse si abilitati proprii, economie, investitii, posesiuni, achizitii, confort, nivelul de trai. Anumite situatii te pot forta sa iei decizii rapide si drastice, dar incearca sa dai dovada de adaptabilitate, rabdare si intelepciune. Deschiderea catre noi perspective si curajul folosit in mod cumpatat iti pot fi de folos in orice discutii si tranzactii ce tin de siguranta materiala si sufleteasca, acumulare, stabilizare financiara, succes social si profesional. Succesul depinde de atitudinea fata de propria valoare, eficienta si profit.

Atentie la: reactii agresive in public, blocaje ce tin de cariera, renume sau profesie, tensiuni in familie, cu superiorii sau autoritatile, dificultati in camin, neplaceri legate de imobiliare.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.