Home / Horoscop saptamanal / Pești 28 octombrie-3 noiembrie 2019

Pești 28 octombrie-3 noiembrie 2019

HOROSCOP PESTI 28 OCTOMBRIE – 3 NOIEMBRIE  2019

Pana saptamana viitoare iti consumi energia pe solutionarea de dificultati, conflicte sau compromisuri impuse, pe lupte pentru intaietate sau autoritate ce tin de recapatarea controlului, depasirea crizelor, obtinerea ajutorului extern, cercetari psihice si oculte, imprumuturi, lucruri la comun, mosteniri, partaje, relatii intime si de suflet. Concentrarea eforturilor, ambitia si vointa te avantajeaza pentru a restabili echilibrul si ordinea. Actioneaza strategic, stapaneste-ti instinctele, evita agresivitatea si situatiile de dominare.

Lucrurile care ies in evidenta sunt legate insa de progresul personal, perfectionare, educatie, studii, calatorii, strainatate, relatii si activitati spirituale, la distanta sau pe internet, procese si chestiuni juridice. De joi, pentru trei saptamani ai ocazia sa faci o schimbare de mentalitate, sa reconsideri atitudini, sa revizuiesti preocupari, sa faci investigatii, sa simti adevaruri, sa afli noi perspective, informatii sau resurse. Fii sincer cu tine, elimina ceea ce iti face rau si incearca sa ajungi la esenta.

Tot in aceste privinte Luna Noua de luni poate aduce evenimente imprevizibile, schimbari fulgeratoare, revolte sau destabilizari. Poti primi noi sanse de regenerare si redresare, dar pot avea loc si eliberari de atasamente sau constrangeri, de buna voie sau in mod fortat. Incearca sa eviti actiunile impulsive si sa te adaptezi situatiilor nou aparute.

Afectiv si financiar, din perspectiva dorintelor si castigurilor ce tin de aventuri in necunoscut, activitati sau relatii la distanta, educatie, spiritualitate, lege si judecata, pana vineri situatiile iti pot aduce semne de intrebare asupra reusitelor, a ceea ce simti si iti face placere cu adevarat. Poti avea momente de constientizare si intelegere. Mergi pe intuitie, nu pe rationament.

De vineri, pana pe 26 noiembrie lucrurile, persoanele, intalnirile si proiectele care iti fac placere si te bucura, dorintele, atractiile, relatiile si castigurile isi muta interesul pe succesul social si profesional, faima, recunoastere publica, cariera si relatia cu autoritatile. Profita de aceasta perioada favorabila pe plan relational si financiar.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.