Home / Horoscop saptamanal / Pești 28 ianuarie – 3 februarie 2019

Pești 28 ianuarie – 3 februarie 2019

HOROSCOP PESTI 28 IANUARIE – 3 FEBRUARIE 2019

Referitor la acumularea si stabilizarea materiala, finante, venituri proprii, investitii, economii, posesiuni si cresterea nivelului de trai, ai capacitatea de a actiona in forta pentru a te reinventa si poti avea parte de schimbari care sa-ti deschida noi orizonturi. Pot avea loc evenimente neobisnuite, proiecte iesite din comun, provocari sau tentatii legate de cariera, relatiile profesionale, autoritati, beneficiile din imaginea publica si statutul social.

Poti avea succes in: imbunatatirea starii psihice, cercetari spirituale, eliminarea sacrificiilor, obiceiurilor, persoanelor si actiunilor ce iti fac rau. Poti avea momente de constientizare sau iluminare, poti descoperi noi informatii si poti intelege mai bine unde vrei sa ajungi.

Concentreaza-te pe: cercul de cunostinte, grupari, asociatii, organizatii, corporatii, viitorul apropiat, popularitate si afaceri la scara larga. In aceste privinte ai ocazia sa iei decizii inspirate si sa pui in practica strategii pline de ambitie pentru a-ti vedea visele implinite.

Atentie la: tensiuni in colectivitate sau in afaceri, cheltuieli si investitii impulsive.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.