Home / Horoscop saptamanal / Pești 27 noiembrie – 3 decembrie

Pești 27 noiembrie – 3 decembrie

HOROSCOP PESTI 27 NOIEMBRIE – 3 DECEMBRIE

Atentie la temperament, cheltuieli, blocaje financiare, tensiuni cu sefii si autoritatile

Toata saptamana, in special marti, poti lua decizii legate de atingerea scopurilor tale, directia profesionala, reputatie si imaginea publica. Incepand de vineri, pana de Craciun iti pot creste veniturile din cariera, profesie si statutul social.

Atentie insa, de duminica pentru trei saptamani este indicat mai degraba sa analizezi si revizuiesti atitudinea si interesele tale in toate aceste privinte, decat sa initiezi ceva nou.

Pana vineri ai grija la cheltuieli si investitii impulsive, si surprize privind finantele. De joi pana duminica atentie la comportament, relatia cu sefii si imaginea ta publica.

Duminica poti avea succes in orice actiune de imbunatatire si crestere personala, studii, calatorii si redirectionare profesionala, sau in relatia cu strainatatea.

Luna Plina de duminica te poate face sa rabufnesti datorita unor situatii in camin. Incearca sa nu te pierzi cu firea si sa gasesti solutii de a te imparti echitabil intre familie si cariera. Incearca sa iei decizii rationale, nu emotionale!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.