Home / Horoscop saptamanal / Pești 26 noiembrie – 2 decembrie 2018

Pești 26 noiembrie – 2 decembrie 2018

HOROSCOP PESTI 26 NOIEMBRIE – 2 DECEMBRIE 2018

Atentie la temperament, accidente, cheltuieli, investitii, conflicte in public, autoritati

 

Pana saptamana viitoare, mai ales de sambata pana luni, pot exista evenimente iesite din comun legate de bani, venituri, posesiuni si resurse proprii, externe sau la comun, castiguri din educatie, actiuni legale, imprumuturi, mosteniri sau partaje, venituri din turism sau strainatate, relatii intime, sufletesti si la distanta. Incearca sa imbratisezi schimbarile ce ar putea sa apara in privinta a ceea ce ai de oferit si ce primesti, si sa intelegi necesitatea lor.

Luni si marti inca mai poti pune in practica strategii, initiative si decizii favorabile pe termen lung, cu privire la imbunatatirea vietii tale, a cresterii si propriului progres. Totusi, pana lunea urmatoare ai grija la frustrari, accidente si activitati riscante.

Spre sfarsitul saptamanii redevii interesat de perfectionarea si evolutia ta, calatorii sau legaturi la distanta, completarea educatiei, examene, certificari, judecata, procese sau chestiuni legale. De sambata, doua saptamani poti sa revezi informatii, sa regandesti lucrurile si sa iti ajustezi atitudinea. De duminica, pana in ianuarie iti indrepti atentia asupra relatiilor cu strainatatea si beneficiilor din actiuni educative, turistice sau legale.

Pana vineri si in special luni, poti avea una din cele mai bune zile ale anului datorita unui succes social sau profesional legat de cariera, atingerea obiectivelor, imbunatatirea statutului si a imaginii publice. Pana miercuri fii insa atent la exagerari, excese si dificultati de comunicare. Incearca sa vezi care iti sunt posibilitatile reale de expansiune si castig, si eventual sa iti schimbi perspectiva, viziunea si modul de a judeca lucrurile. Pana lunea urmatoare ai grija si la incidente, impulsivitate si agresivitate in societate.

Profita de ocaziile de crestere, progres, revizuire si schimbare ce ti se ivesc!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.