Home / Horoscop saptamanal / Pești 26 august-1 septembrie 2019

Pești 26 august-1 septembrie 2019

HOROSCOP PESTI 26 AUGUST – 1 SEPTEMBRIE  2019

Pana joi gandurile si interesele tale inca se mai indreapta catre chestiuni legate de locul de munca, serviciu, obligatii, responsabilitati, conditiile de munca si trai, eforturi fizice, sanatate, rutina zilnica, activitatile automate, disciplina si regimul de viata. Miercuri si joi sunt posibile vesti, informatii, intalniri sau demersuri neasteptate care sa-ti atraga atentia asupra acestor lucruri si sa-ti aduca noi perspective.

Incepand de joi, cel putin pana pe 14 septembrie lucrurile care sunt importante si spre care iti indrepti toate fortele tin de relatiile personale, contactul direct cu ceilalti, cuplu, casnicie, uniuni, asocieri, contracte, procese, colaborari, lucrul cu publicul si aplanarea conflictelor. Aici se indreapta preocuparile tale, aici te implici cel mai tare, aici iti sunt incurajate initiativele si aici te concentrezi pe castiguri, ce iti place si te atrage.

In aceste privinte Luna Noua de vineri iti poate aduce noi sanse si oportunitati de a obtine ce iti doresti. Esti incurajat sa te desprinzi de trecut, sa actionezi concret, sa-ti folosesti resursele in mod diferit, sa inventezi noi reguli, sa pornesti intr-o noua directie sau sa aduci noutatea in situatiile existente. Succesul si reusitele tin de relatia de cuplu, legaturile directe cu ceilalti, impacari, cooperare, conlucrare, beneficii din contracte sau lucrul cu publicul. Relatiile, activitatile sau proiectele incepute in urmatoarele doua saptamani sunt favorabile si unor schimbari generale pe plan relational si al colaborarilor, din punct de vedere al comunicarii, socializarii, anturajului, prietenilor, parteneriatelor de afaceri, popularitatii, inscrisurilor, negocierilor si tranzactiilor.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.