Home / Horoscop saptamanal / Pești 25 februarie – 3 martie 2019

Pești 25 februarie – 3 martie 2019

HOROSCOP PESTI 25 FEBRUARIE – 3 MARTIE 2019

De vineri, pana pe 26 poti fi mai introvertit, timid sau atras de legaturi secrete, poti fi tentat sa te implici in activitati, relatii sau proiecte ascunse, si poti simti nevoia sa te eliberezi de anumite persoane nocive. Poti beneficia de un ajutor afectiv sau financiar providential, venit in mod neasteptat.

Poti avea succes in: orice actiuni si initiative personale, activitati sociale si negocieri care ti-ar putea imbunatati viata, imaginea ta, comportamentul, infatisarea, modul in care vezi viata si esti privit de ceilalti.

In plus, poti avea reusite in intalniri, discutii, activitati de socializare si comunicare, poti initia tranzactii profitabile, poti concretiza vise si iti poti impune usor ideile si dorintele.

Concentreaza-te si fii atent la: cercul de cunostinte, grupari, organizatii, corporatii, idealurile tale, viitorul apropiat, obtinerea popularitatii si afaceri la scara larga. Pana vineri pot aparea noi posibilitati si directii, poti fi tentat de anumite relatii, investitii sau contracte, pot avea loc intalniri neasteptate si persoane sau proiecte care sa iti starneasca interesul. Ai grija la evenimente neprevazute, impulsivitate si instabilitate pe plan relational si financiar, datorate acestor noi perspective, nevoii de noutate si dorintei de a face o schimbare.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.