Home / Horoscop saptamanal / Pești 25-31 martie 2019

Pești 25-31 martie 2019

HOROSCOP PESTI 25 – 31 MARTIE 2019

De duminica, pentru o luna si jumatate iti indrepti eforturile catre familie, camin, imobiliare, viata intima, implinirea sufleteasca si acoperirea necesitatilor de baza. Ai tendinta sa iti consumi energia pe activitati casnice, legate de familie, parinti sau locuinta.

Poti avea succes in: obtinerea avantajelor si beneficiilor din farmec, imagine si infatisare, incepand de marti, pentru aproape o luna. Iti sunt favorabile activitatile de infrumusetare si imbunatatire vestimentara, intalnirile personale, romantice sau sociale. Ti se pot imbunatati relatiile in general, dai dovada de diplomatie si spirit de negociere. Chiar in prima parte a saptamanii pot exista noi ocazii tentante sau situatii iesite din comun, in special din punct de vedere al relatiei cu cei apropiati si activitatilor sociale, oratorice sau de comunicare.

Concentreaza-te tot pe: viata ta proprie, identitatea si imaginea personala, vitalitate, comportament, infatisare, exprimare, modul in care vezi viata si esti privit de ceilalti. Joi se incheie perioada de revizuire a intereselor si mentalitatii, insa ramai preocupat de aceste lucruri inca trei saptamani, in care te poti folosi de clarificarile si constientizarile din ultima perioada. Pana la inceputul lunii viitoare poti fi mai mult intuitiv, imaginativ si visator, asa ca exista riscul unor confuzii, dezamagiri sau neclaritati, mai ales in jurul zilei de joi.

Atentie la: colectivitate, cercul de cunostinte, grupari, organizatii, corporatii, idealurile tale, viitorul apropiat, obtinerea popularitatii si afaceri la scara larga. Pot avea loc evenimente importante care sa schimbe cursul vietii tale.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.