Home / Horoscop saptamanal / Pești 24-30 iunie 2019

Pești 24-30 iunie 2019

HOROSCOP PESTI 24 – 30 IUNIE 2019

Desi te implici in continuare in activitati placute, relaxante si distractive, incepand de joi, pentru vreo trei saptamani te intereseaza mai mult obligatiile si responsabilitatile, conditiile de munca si trai, eforturile fizice, rutina zilnica si regimul de viata. Pana spre sfarsitul lui august oscilezi asupra unor idei, abordari si atitudini ce tin atat de sentimente, iubire, copii, talente, creatii, joaca si placeri, cat si de serviciu, munca si sanatate. In luna iulie vei avea ocazia sa revizuiesti mentalitati si preocupari in ambele domenii de viata.

Poti avea succes in: prima parte a saptamanii, in ce priveste familia, parintii, caminul, alte proprietati, originea ta, viata intima si acoperirea propriilor nevoi. Referitor la sociabilitate, avantaje si beneficii pe plan familial, intim, casnic si sufletesc, poti fi mai sensibil si plin de inspiratie decat de obicei. Poti castiga din imobiliare, poti face investitii sau achizitii in locuinta, pot avea loc impacari cu familia, intalniri cu persoane din trecut sau care sa-ti ofere implinire sufleteasca. Se poate sa faci alegeri pe baze emotionale, sa fii destul de idealist si impresionabil, asa ca ai grija la tentatii, persoane sau situatii confuze.

Concentreaza-te si fii atent la: puterea personala, recunoasterea meritelor, nevoia de afirmare, iubire, sentimente, placeri, fericire, relatii romantice, copii, arta, creativitate, joaca, relaxare si distractii. In aceste privinte pot avea loc evenimente neprevazute legate de noi informatii, mentalitati sau intalniri, schimburi, anturaj, rude, prieteni si apropiati. Situatiile pot aduce schimbari de directie, noi oportunitati, resurse, noi inceputuri sau abordari, insa ar putea implica finalitati ale unor stari sau renuntari la anumite atasamente.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.