Home / Horoscop saptamanal / Pești 24-30 decembrie 2018

Pești 24-30 decembrie 2018

HOROSCOP PESTI 24 – 30 DECEMBRIE 2018

Atentie la temperament, tensiuni in public, conflicte cu superiorii sau autoritatile

Luni si marti perceptiile, senzatiile si imaginatia iti pot aduce atat o schimbare de conceptie, cat si confuzii si neclaritati legate de obiectivele tale, urcarea in ierarhie, cariera, imaginea publica, statutul social, legatura cu superiorii si autoritatile. Poti capata o noua viziune si intuitia iti poate arata o noua cale, insa pot avea loc neintelegeri, deziluzii si dezamagiri, iar senzitivitatea, influentabilitatea si impresionabilitatea iti pot crea dificultati. Aceasta tendinta importanta, de durata, o poti avea incepand de vineri pana in toamna viitoare, asa ca incearca sa clarifici ce simti si gandesti.

De marti, o saptamana dar cel putin pana vineri, farmecul personal, perseverenta, pasiunea si puterea de convingere te favorizeaza cu privire la relatia cu strainatatea, legaturi la distanta, venituri din activitati intelectuale, educatie, turism sau actiuni legale.

Alte lucruri importante tin de popularitate, cercul de cunostinte, grupul din care faci parte, colectivitate, organizatii, proiecte si afaceri la scara larga. De marti pana vineri poti imbunatati relatiile si poti creste beneficiile, iar de sambata pana miercurea viitoare ai ocazia sa iei decizii favorabile pe termen lung. Tot de sambata, pentru un an de zile ai sansa de a-ti pune visele in practica, de a cladi un nou drum cu incredere in fortele tale, senzatiile si vocea interioara, si de a imbina speranta, inspiratia si credinta, cu strategia si realismul. Ca atare, pune-ti o dorinta in aceste privinte in noaptea dintre ani.

Sarbatori fericite! 🙂

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.