Home / Horoscop saptamanal / Pești 23 – 29 iulie 2018

Pești 23 – 29 iulie 2018

HOROSCOP PESTI 23 – 29 IULIE 2018

Atentie la epuizare psihica si fizica, secrete, incidente, tensiuni cu rudele sau colegii

In privinta relatiei de cuplu si a castigurilor din asocieri sau contracte, luni si marti poti vedea mai bine realitatea, dar poti avea parte de dezamagiri sau deziluzii. De miercuri pana sambata ai insa ocazia sa gasesti solutii si rezolvari legate de parteneriate, pentru a-ti imbunatati relatiile de colaborare si prietenie, si veniturile din afaceri sau proiecte de viitor.

De luni, pentru o luna te implici total in serviciu, gasirea unui mod de a-ti imbunatati conditiile de munca si trai, si ingrijirea sanatatii tale. In aceste privinte, incepand de joi, trei saptamani ai de revizuit mentalitatea, gandirea si interesele, iar in jurul zilei de duminica poti intelege mai bine ca este necesar sa te indrepti spre o noua etapa a vietii tale.

Pentru doua saptamani, in special joia viitoare, atentie la incidente neprevazute, insomnie, epuizare psihica, secrete dezvaluite, irascibilitate, impulsivitate in miscare si comunicare, tensiuni cu rudele sau cei apropiati. In plus, si saptamana aceasta, cel putin miercuri si vineri, ai grija la epuizare fizica, munca in exces si neplaceri la serviciu.

Eclipsa Lunara de vineri poate accentua toate aceste probleme si te poate indemna sa rabufnesti in mod haotic si necorespunzator, datorita descoperirii unor informatii, persoane sau lucruri ascunse. Incearca sa te detasezi, sa iti controlezi instinctele si sa intelegi corect toate punctele de vedere inainte de a lua o hotarare. Abea peste o luna poti pune in practica decizii favorabile, asa ca incearca sa faci alegeri rationale, nu emotionale!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.