Home / Horoscop saptamanal / Pești 22 – 28 octombrie 2018

Pești 22 – 28 octombrie 2018

HOROSCOP PESTI 22 – 28 OCTOMBRIE 2018

Atentie la accidente, calatorii, rude, strainatate, dificultati de comunicare sau miscare

 

Si in aceasta saptamana totul se concentreaza pe educatie, cursuri, perfectionarea ta, procese, strainatate, calatorii la distanta si noi principii de viata. Chiar incepand de marti, o luna te implici efectiv in completarea studiilor, redirectionarea profesionala, evolutia personala, turism, orizonturi indepartate, drumuri lungi si actiuni legale.

Referitor la aceste lucruri, luni ai putere de convingere si poti descoperi noi informatii, iar de vineri, pentru o saptamana, in special lunea urmatoare, poti primi vesti excelente, poti avea intalniri benefice, poti face planuri favorabile si poti avea succes in orice tranzactii sau negocieri.

Miercuri si vineri pot avea loc incidente neasteptate si situatii neprevazute, relatii sau persoane care sa te provoace sau sa te constranga. In plus, Luna Plina de miercuri poate accentua nevoia unei schimbari de mentalitate, decor si anturaj. Insa ai ocazia, cel putin vineri si duminica, sa intelegi cum sa interactionezi cu mediul apropiat, ce atitudine sa ai fata de lege, moralitate, educatie si strainatate, si sa gasesti solutii de stabilitate cu efect pe termen lung. Profita pentru a lua decizii favorabile practice si rationale, nu emotionale!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.