Home / Horoscop saptamanal / Pești 22-28 aprilie 2019

Pești 22-28 aprilie 2019

HOROSCOP PESTI 22  – 28 APRILIE 2019

Incepand de acum, in urmatoarele cinci luni ai ocazia sa iti revizuiesti atitudinea referitor la colectivitate, grupari, organizatii, corporatii, viitorul apropiat, afaceri sau proiecte de anvergura. De miercuri reevaluezi schimbarile drastice, nevoia de a reconstrui si de a controla ce se intampla, iar de martea viitoare felul in care te maturizezi, te organizezi si devii responsabil fata de cercul de cunostinte si idealurile tale.

Poti avea succes in: orice intalniri, discutii, intelegeri sau tranzactii ce tin de acumularea si stabilizarea financiara, de duminica incepand, pentru cateva zile. Poti face investitii sau achizitii pentru a-ti creste confortul fizic, mai ales in propriul camin. Se poate sa iti imbunatatesti conditiile de locuit, sa acorzi ajutor financiar familiei tale sau sa-l primesti din partea lor. Mai poti avea parte de actiuni si initiative reusite legate de acoperirea nevoilor de baza, siguranta locuintei sau proprietati imobiliare. Exista tendinta de a avea reactii rapide, asa ca incearca sa eviti cheltuielile impulsive, graba si nerabdarea in camin.

Concentreaza-te pe: interactiunea cu mediul apropiat, anturaj, rude, vecini si prieteni, comunicare, socializare, alergaturi, aflarea informatiilor, acte de semnat, schimburi sau tranzactii. Atentie la viteza, graba si persoane apropiate tie, mai ales in jurul zilei de marti. Evenimente bruste, situatii neprevazute si iesite din comun pot sa-ti aduca surprize de orice natura, de la succes neasteptat, la pierderi si instabilitate.

Atentie si la: dezamagiri, confuzii, incidente, scandaluri sau zvonuri legate de familie, camin, proprietati imobiliare, situatia locativa, activitati casnice, parinti, originile tale, viata intima si acoperirea necesitatilor de baza, pana sambata inclusiv.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.