Home / Horoscop saptamanal / Pești 21-27 ianuarie 2019

Pești 21-27 ianuarie 2019

HOROSCOP PESTI 21 – 27 IANUARIE 2019

In continuare esti meditativ si retras, preocupat de imbunatatirea psihicului, actiuni si relatii secrete, eliminarea de sacrificii, persoane sau tendinte nocive. De joi, pana pe 10 februarie esti introspectiv, interesat de spiritualitate si lucruri ascunse, iar spre sfarsitul saptamanii poti face o descoperire sau poti avea un moment de constientizare sau iluminare.

Poti avea succes in: intalniri, initiative si actiuni privind finantele, acumulare si stabilizarea financiara, obtinerea veniturilor, investitii, achizitii, cresterea confortului si nivelului de trai. Castigurile si reusitele iti sunt favorabile in special daca tin de beneficii profesionale, cariera, autoritati, reputatie, faima si statutul social. Eclipsa de luni accentueaza serviciul, obligatiile si responsabilitatile, asa ca poti primi o promovare sau o oferta de munca.

Concentreaza-te pe: cercul de cunostinte, grupari, asociatii, organizatii, corporatii, viitorul apropiat, popularitate si afaceri de anvergura, la scara larga. In aceste privinte poti primi vesti surprinzatoare, iti poti schimba punctul de vedere si poti primi noi oportunitati.

Atentie la: tensiuni in colectivitate, in munca sau in afaceri, cheltuieli, investitii impulsive, accidente, dezvaluiri de secrete, epuizare fizica.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.