Home / Horoscop saptamanal / Pești 20-26 mai 2019

Pești 20-26 mai 2019

HOROSCOP PESTI 20 – 26 MAI 2019

De marti, o luna activitatile care devin importante pentru tine si in care te implici direct si constant, tin de viata intima si casnica, familie, locuinta, proprietati imobiliare si acoperirea nevoilor de baza. Si mental esti preocupat de aceste lucruri in urmatoarele doua saptamani, perioada care este favorabila demersurilor, intrevederilor, planificarii si aflarii unor lucruri noi. Te poti intoarce in locurile natale, te poti reconecta cu persoane din trecut, poti gasi noi moduri de a te implini sufleteste si poti face tranzactii imobiliare. Chiar marti poate fi o zi aglomerata, plina de informatii, vesti sau intalniri. Concentreaza-te pe ce e important, evita sa te imprastii in mai multe directii si fii mai atent la detalii.

Poti avea succes in: initiative ce tin de lucrurile care iti fac placere si te fac fericit, iubire, legaturi romantice, copii, arta, creativitate, joaca, relaxare si distractii. In special miercuri este o zi buna pentru schimbare si actiuni inovatoare ce iti pot deschide un nou drum.

Concentreaza-te pe: cercul de cunostinte, colectivitate, grupari, asociatii, organizatii, corporatii, popularitate, proiecte de viitor, tranzactii si afaceri la scara larga. Se poate sa fie nevoie sa faci anumite ajustari necesare, pot avea loc lectii de viata prin care trebuie sa treci si evenimente importante care sa schimbe cursul vietii tale.

Atentie la: agitatie in familie, incidente in camin.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.