Home / Horoscop saptamanal / Pești 20 – 26 august 2018

Pești 20 – 26 august 2018

HOROSCOP PESTI 20 – 26 AUGUST 2018

Atentie la epuizare fizica, serviciu, calatorii, lege, examene, tensiuni in munca sau iubire

 

De joi pana duminica ai grija la tensiuni in intimitate si cu prietenii, crize de gelozie, blocaje legate de bani sau bunuri la comun, afaceri sau proiecte de parteneriat.

De vineri pana martea urmatoare poti obtine noi perspective legate de rutina zilnica, sanatate, energia fizica, gasirea unor terapii, serviciu, imbunatatirea conditiilor de munca si trai. Atentie la excese, exagerari si supraevaluari, ca sa eviti scaderea vitalitatii, epuizarea fizica, dificultati in munca, examene, calatorii, procese, relatia cu strainatatea sau colegii.

Tot de joi, o luna te implici in viata de cuplu, asocieri, relatii personale, procese si aplanari de conflicte. Mai mult, pana saptamana ce vine ai sansa sa faci schimbari benefice pe termen lung referitor la legatura cu ceilalti, rude, anturaj, prieteni, contracte, asocieri, parteneriate de viata si afaceri, tranzactii, actiuni sociale si de anvergura. Chiar si Luna Plina de duminica te poate ajuta sa gasesti solutii concrete pentru a avea succes pe plan relational, ca sa adopti un nou stil de exprimare, infatisare si comportament, sa echilibrezi dorinta de independenta cu interesele celorlalti, ale partenerului, asociatilor sau ale celor cu care intri in contact. Profita ca sa iei decizii favorabile practice si rationale, nu emotionale!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.