Home / Horoscop saptamanal / Pești 2 – 8 iulie 2018

Pești 2 – 8 iulie 2018

HOROSCOP PESTI 2 – 8 IULIE 2018

Atentie la exagerari, epuizare fizica si psihica, iritabilitate si tensiuni la serviciu

 

Pana joi ai calea deschisa unor solutionari si castiguri ce tin de actiuni legale, recunoasterea meritelor tale, legaturi sentimentale, spirituale sau la distanta, studii, calatorii, strainatate, iar de joi pana duminica poti constientiza si repara situatii legate de identitatea si fericirea proprie, comportament, infatisare, copii, relatii romantice si exprimarea artistica.

De marti pana joi ai grija la epuizare fizica sau psihica, irascibilitate, conflicte si tensiuni la locul de munca. De vineri pana lunea ce vine poti descoperi noi informatii si poti adopta noi viziuni legate de evolutia ta, perfectionare, spiritualitate, strainatate, calatorii, educatie, lege, principii de viata, energia fizica, regimul de viata si conditiile din serviciu.

Incepand de sambata, in urmatoarele trei luni si in special la sfarsit de august, ai puterea sa faci schimbari mult mai usor pe plan relational, din punct de vedere al actiunilor in colectivitate sau organizatii, interactiunii cu cei din jur, rude si prieteni, al socializarii, comunicarii, al tranzactiilor si proiectelor la scara larga. Profita de aceasta perioada!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.