Home / Horoscop saptamanal / Pești 19-25 noiembrie 2018

Pești 19-25 noiembrie 2018

HOROSCOP PESTI 19 – 25 NOIEMBRIE 2018

Atentie la incidente neprevazute, temperament, neplaceri in camin, familie sau in public

De joi, o luna te implici concret in cariera, profesie, imbunatatirea statutului social si a imaginii publice, obiectivele pe care ti-ai propus sa le atingi. Chiar de atunci, o saptamana si in special lunea urmatoare, poti avea parte de noroc si succes. Insa in aceste privinte, zece zile ai grija la exagerari, secrete, confuzii, informatii omise sau false, dificultati de comunicare sau miscare, iar pana in decembrie la tendinte agresive si impulsive.

Referitor la imbunatatirii vietii tale, a perfectionarii si propriului progres, de joi pana martea ce vine, actiunile si strategiile pe plan personal pot fi stabile si durabile in timp. Totusi, pana in decembrie ai grija la frustrari, incidente si activitati riscante.

Pe plan relational si material, de sambata, o saptamana pot exista situatii iesite din comun ce ar putea provoca tensiuni in intimitate si in relatia cu strainatatea, schimbari bruste in legaturile sufletesti, dar si in legatura cu resursele afective sau financiare externe, si beneficiile din mosteniri, partaje, procese sau actiuni legale.

Incepand de duminica iti revin spiritul vizionar, compasiunea, clarviziunea, senzatiile, perceptiile si intuitia. Pot avea loc momente de iluminare, dar si scaderi ale energiei datorita empatiei sau sensibilitatii fata de mediul inconjurator.

Luna Plina de vineri poate accentua nevoia unei schimbari pe plan casnic, familial, locativ si personal, dar si a gasirii unui echilibru intre viata personala si cea sociala si profesionala. Incearca sa iei decizii rationale, nu emotionale!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.