Home / Horoscop saptamanal / Pești 19-25 august 2019

Pești 19-25 august 2019

HOROSCOP PESTI 19 – 25 AUGUST 2019

Incepand de miercuri si mai ales de vineri incolo, pentru cel putin trei saptamani te preocupa lucrurile care tin de relatiile personale, contactul direct cu ceilalti, cuplu, casnicie, uniuni, asocieri, contracte, procese, colaborari, lucrul cu publicul si aplanarea conflictelor. Aici te implici cel mai tare, aici iti sunt incurajate initiativele si aici te concentrezi pe castiguri, ce iti place si iti doresti.

Pana la sfarsitul lunii chiar ai o perioada buna pentru eforturi si actiuni concrete de obtinere a ceea ce te atrage si ti se potriveste. Ti se pot deschide noi oportunitati de socializare si comunicare, poti incepe relatii sau proiecte noi, poti face schimbari si poti porni intr-o noua directie. Succesul si reusitele tin de cuplu, relatiile directe cu ceilalti, impacari, cooperare, conlucrare, beneficii din contracte si colaborari.

Totusi, pana saptamana viitoare gandurile si interesele tale inca se mai indreapta catre chestiuni legate de locul de munca, serviciu, obligatii, responsabilitati, conditiile de munca si trai, eforturi fizice, sanatate, rutina zilnica si regimul de viata. Pot exista noi perspective de crestere, poti afla noi informatii si pot avea loc intalniri sau demersuri care sa iti ofere un progres si o viziune de ansamblu asupra lucrurilor. Poti primi o oferta de serviciu sau o avansare la locul de munca, poti descoperi noi moduri de a urca in ierarhie si pot avea loc intrevederi la nivel inalt.

Pe termen lung, de sambata, in urmatoarele doua luni pot exista anumite schimbari de conceptie legate de succesul tau in viata, cariera, imaginea publica, urcarea in ierarhie, relatia cu autoritatile, faima si reputatie. In aceste privinte pot avea loc teste de incredere si credinta, posibile confuzii, dezamagiri, scandaluri sau inselatorii. Provocarea este legata de intelegerea diferentei intre iluzie si realitate, perceptia asupra adevarului, corectitudine si judecata dreapta. Aceasta perioada este de revizuire a principiilor dupa care te ghidezi in legatura cu statutul social, renumele tau, atingerea obiectivelor profesionale, mai ales din perspectiva vietii si imaginii personale, a comportamentului si directiei in care mergi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.