Home / Horoscop saptamanal / Pești 18-24 martie 2019

Pești 18-24 martie 2019

HOROSCOP PESTI 18 – 24 MARTIE 2019

De miercuri, pentru o luna lucrurile care devin mai importante si in care te implici concret, sunt legate de acumularea si stabilizarea materiala, finante, economie, venituri si resurse proprii, investitii, posesiuni si cresterea nivelului de trai.

Poti avea succes in: privinta lucrurilor legate de interactiunea cu mediul apropiat, anturaj, socializare, comunicare, tranzactii, schimburi, miscari de bunuri sau idei. Ideile, initiativele si proiectele tale de viitor pot aduce succes pe termen lung, iar actiunile iti pot stabiliza si consolida relatiile cu cei din jur. Este un moment bun sa elimini anumite obiceiuri si tendinte pe care le manifesti in comportament si in relatia cu ceilalti, dar si pentru a cauta noi moduri de socializare si comunicare. Poti lega prietenii durabile in timp, poti castiga dezbateri si poti obtine beneficii din afaceri la scara larga. Te poti impune in colectivitate, ai capacitate de convingere si poti avea reusite in intalniri, discutii si reuniuni sociale, dar sunt posibile dificultati datorate timiditatii sau introvertirii.

In plus, poti obtine avantaje si beneficii din proiecte, legaturi si preocupari ascunse, spirituale, oculte sau religioase, in special daca sunt legate de cariera proprie, de viata profesionala sau de persoane cu putere in societate, sefi sau autoritati. Poti primi un ajutor psihic, afectiv sau financiar providential, venit in mod neasteptat, de la persoane necunoscute sau prin metode si actiuni secrete, confidentiale, mai putin deschise, stiute sau aflate la vedere. Poti avea parte de noroc, succes, noi cai si sanse de a gasi activitati sau relatii profitabile si potrivite pentru tine. Fii deschis experimentelor, insa incearca sa fii chibzuit, sa ramai principial si sa eviti exagerarile.

Concentreaza-te pe: viata ta proprie, identitatea si imaginea personala, vitalitate, comportament, infatisare, exprimare, modul in care vezi viata si esti privit de ceilalti. In aceste privinte pot exista dezvaluiri de secrete, constientizari si clarificari la nivel de mentalitate si interese. Ai ocazia sa fii intuitiv, sa intelegi care sunt blocajele si ce tendinte negative iti fac rau, insa exista si riscul unor confuzii, dezamagiri sau amanari.

Atentie la: accidente, rabufniri emotionale, dezvaluiri de secrete. Luna Plina de joi poate accentua nevoia unei schimbari in privinta recapatarii controlului, depasirii crizelor, intimitatii, relatiilor de suflet si obtinerii resurselor financiare externe, si a echilibrarii sigurantei materiale cu cea sufleteasca. Incearca sa iei decizii rationale, nu emotionale!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.