Home / Horoscop saptamanal / Pești 18 – 24 iunie 2018

Pești 18 – 24 iunie 2018

HOROSCOP PESTI 18 – 24 IUNIE 2018

Atentie la secrete, tensiuni cu colegii, in dragoste, cu copiii, prietenii sau strainatatea

 

Luni si marti poti avea un succes legat de legaturile romantice, copii, activitati artistice, calatorii la distanta si relatia cu strainatatea, iar de marti pana joi iti sunt favorizate intalnirile de orice fel, relatiile sentimentale, distractiile si creativitatea.

De marti, pentru cinci luni iti revizuiesti comportamentul, iti poti intelege mai bine identitatea, iti clarifici senzatiile si perceptiile, dar si felul in care privesti viata in general.

Tot de marti, pana joi atentie la blocaje in serviciu, in legaturile sau actiunile intime si secrete. De joi, pentru o saptamana, in special sambata si miercurea ce vine, ai grija la blocaje in relatiile sentimentale, cu copii sau prietenii, iar de sambata pana luni la epuizare fizica, chestiunile legale, drumuri lungi si relatia cu strainatatea.

Incepand de joi, pentru o luna esti mai sentimental, te implici in relatia romantica si cu copiii, activitati artistice, hobbyuri, petreceri si distractii. Chiar de miercuri pana sambata poti avea parte de evenimente neprevazute in aceste privinte, legate de intalniri, discutii, idei sau informatii supriza. Profita de aceasta perioada pentru a face schimbarile dorite!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.