Home / Horoscop saptamanal / Pești 18-24 februarie 2019

Pești 18-24 februarie 2019

HOROSCOP PESTI 18 – 24 FEBRUARIE 2019

De marti, pentru o luna lucrurile care devin mai importante si in care te implici concret, sunt legate de viata ta proprie, identitatea si imaginea ta personala, comportament, infatisare, vitalitate, modul in care vezi viata si esti privit de ceilalti. In primele doua saptamani actiunile tale iti pot aduce beneficii, stabilizare si consolidare. Tot in aceste privinte, saptamana aceasta ai ocazia sa descoperi noi perspective si puncte de vedere. Incearca sa te concentrezi pe detalii si pe ceea ce este practic, realist si palpabil.

Poti avea succes in: activitati confidentiale, relatii si actiuni secrete, meditatii, introspectii, spiritualitate, imbunatatirea confortului psihic si fizic, eliminarea tendintelor si persoanelor nocive. Poti avea momente de iluminare, constientizare si descoperire a unor abilitati native.

In plus, poti avea reusite in intalniri, discutii, activitati de socializare si comunicare, poti initia tranzactii profitabile, poti concretiza vise si iti poti impune usor ideile si dorintele.

Concentreaza-te pe: cercul de cunostinte, grupari, organizatii, corporatii, idealurile tale, viitorul apropiat, obtinerea popularitatii si afaceri la scara larga. Poti avea intalniri placute si utile, poti atrage noi resurse, poti face strategii rentabile si te poti lansa in proiecte pe termen lung, favorabile atat pe plan relational, cat si financiar.

Atentie la: conflicte in cuplu si tensiuni in relatiile de asociere sau colaborare. Luna Plina de marti poate accentua nevoia unei schimbari referitor la legaturile personale, casnicie, contracte, procese, cooperare si conlucrare, si a gasirii unui echilibru intre tine si ceilalti. Incearca sa iei decizii rationale, nu emotionale!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.