Home / Horoscop saptamanal / Pești 18-24 decembrie

Pești 18-24 decembrie

HOROSCOP PESTI 18 – 24 DECEMBRIE

Atentie la tensiuni cu sefii si autoritatile

 

Profita de Luna Noua de luni ca sa stabilesti o noua cale pentru a-ti imbunatati imaginea publica. Fixeaza noi scopuri, redreseaza-ti cariera, fa noi planuri profesionale, insa pune-le in practica abea dupa ziua de sambata, cand sunt posibile dificultati.

Pana joi poti obtine beneficii materiale din cariera, profesie si statutul social. De sambata, pentru o saptamana poti initia actiuni legate de cresterea personala, educatie sau calatorii la distanta. Tot de sambata, pentru vreo patru luni, poti face cu succes schimbari drastice ce tin de evolutia personala si profesionala, studii, strainatate si planuri de viitor.

Incepand de miercuri, in urmatorii trei ani ai posibilitatea sa devii intelept, matur si responsabil referitor la prietenie, colectivitate, popularitate, organizatii, afaceri si idealuri sociale. Joi si in luna ce urmeaza, chiar ai sansa de a lua o decizie in aceasta directie, cu efect pe termen lung, si de a te implica in proiecte de viitor, activitati cu prietenii si actiuni umanitare. In plus, de sambata pana lunea ce vine dai dovada de maturitate in colectivitate, in privinta relatiilor sociale, a prietenilor, partenerilor de afaceri si beneficiilor din acestea.

Profita de aceasta saptamana ca sa constientizezi importanta fixarii unor scopuri pe care sa le atingi legate de viitor, prieteni, popularitate, idealuri si obiective sociale!

Sarbatori fericite! 🙂

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.