Home / Horoscop saptamanal / Pești 17 – 23 septembrie 2018

Pești 17 – 23 septembrie 2018

HOROSCOP PESTI 17 – 23 SEPTEMBRIE 2018

Atentie la incidente, agitatie, epuizare, rabufniri, tensiuni cu rudele sau prietenii

 

Pana vineri iti sunt favorabile activitatile intelectuale cu publicul sau in colaborare cu altcineva. Pana miercuri insa pot avea loc dezvaluiri de secrete, dificultati de comunicare sau somn, iar spre sfarsitul saptamanii atentie la blocaje in afaceri si tensiuni in colectivitate.

Toata saptamana, mai ales miercuri si sambata, sunt posibile evenimente importante legate de persoane sau relatii ascunse, starea psihica si renuntarea la obiceiuri sau tendinte daunatoare. Atentie la actiuni impulsive, incidente neprevazute si finalizari de situatii.

Si totusi, de sambata pana miercurea ce vine iti sunt benefice initiativele ce tin de eliminarea dependentelor si sacrificiilor, venituri suplimentare, relatii intime, confidentiale. Mai ales ca tot de sambata, trei saptamani esti preocupat de redresarea afectiva si financiara, bunuri la comun si gasirea resurselor pentru a depasi crizele, iar de duminica, o luna chiar te implici total in aceste chestiuni. Profita de noile oportunitati pe plan psihic si emotional!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.